Neįsivaizduoju žiemos be imbierinių sausainių kvapo, o vasaros – be įvairiaspalvių vaisinių karolių!
Reikės:
Galia meliono
Arbūzo
Braškių
Banano
Kivi
Granatų sėklų
0.5 a.š. Chia sėklų
Žiupsnelio cinamono
Šviežių mėtos lapelių
Užpilui:
1 a.š. medaus
1 v.š. šviežiai spaustų žaliosios citrinos sulčių
Salotų sudedamųjų dalių įvairovė bei kiekis priklauso nuo mėgiamų vaisių. Kokius bepasirinksite, visi kuo puikiausiai tiks.
Medų sumaišome su žaliosios citrinos sultimis. Santykį reguliuojame pagal saldumo poreikį.
“Arbūzo” šaukšteliu viską “surutuliojame”, sluoksniais dedame į dubenėlį ir užpilame užpilu. Apiberiame Chia, granatų sėklomis bei cinamonu. Papuošiame šviežiais mėtos lapeliais.
P.S. Spalvotai vasarai!
Komentarai