Beigelis su lašiša

20160516-20160516-20160516-DSC_1734-2-2

Kuomet iš pirkinių krepšio ima riedėti citrinos, o agurkas, nedrąsiai įspraustas kamputyje, vis dar laukia savo eilės – belieka tik rankoves pasiraitoti!

Reikės:

2 beigelių (didriestainių) su sezamų sėklomis

80 – 90 g rūkytos lašišos

1 v.š. majonezo

1 didelės saujos šviežių salotų mišinio

10 šviežaus agurko skiltelių

0.5 prinokusio avokado

0.4 citrinos

Beigelius daliname perpus, vidines puses nutepame majonezu. Ant apatinių puselių tolygiai paskirstome salotas, išdėliojame agurko griežinėlius, pjaustytą avokadą, juostelėmis plėšytą lašišą.

Galiausiai apšlakstome citrinos sultimis. Jei norisi “ryškesnio” citrinos skonio, tuomet, nupjauname odelę, o minkštimą susmulkiname ir siunčiame ant lašišos.

Užverčiame viršutinę bandelės dalį ir skanaujame.

20160516-DSC_1739-1

P.S. Kurgi tas saiko jausmas, kai jo labiausiai reikia?! :)

Pasidalinkite!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Komentarai