Mangų padažas

_DSC5737-1

Žaviuosi mangų sugebėjimu turėti šimtą, ar net daugiau, skirtingų veidų. Veidmainiai? Hmm…gal labiau universalūs…

Reikės:

1 prinokusio mango

1 a.š. medaus

¼ puodelio šviežiai spaustų apelsinų sulčių

1 v.š. baltojo vyno acto

1 v.š. šviežiai spaustų citrinos sulčių

1 a.š. aliejaus

0.5 a.š. aguonų grūdelių

Druskos

Šviežiai maltų pipirų.

_DSC5739-1

Mangą nulupame, supjaustome kubeliais ir dedame į kokteilinę. Beriame likusius priedus. Viską plakame iki vientisos masės.

_DSC5735-1

Medaus, baltojo vyno acto bei citrinos sulčių kiekis priklauso nuo to, kokio rezultato norite – saldesnio ar rūgštesnio. Geriausia – ragauti!

P.S. Mangai visur ir visada – kokteiliai, padažai, salotos, kepiniai,…

Pasidalinkite!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Komentarai