Salotos su kepta lašiša ir putpelių kiaušiniais

DSC_5636Žiūrint į spalvų vaivorykštę lėkštėje, norisi tikėti, kad pavasaris ne už kalnų! O kaip iš tikrųjų bus – žiema parodys!

Reikės:

100 g keptos lašišos

Puse prinokusio avokado

Virtų putpelių kiaušinių

Vyšninių pomidorų

1 a.š. kaparėlių

Saujos salotų

Juodųjų alyvuogių

Ridikėlių

Užpilas

1 a.š. natūralaus medaus

1 a.š. grūdėtų garstyčių

1 a.š. alyvuogių aliejaus

1 v.š. šviežiai spaustų citrinos sulčių

Žiupsnelio šviežiai maltų juodųjų pipirų

DSC_5634Šios salotos tokios universalios, kad visus produktų kiekius kuo puikiausiai galima didinti arba mažinti priklausomai nuo valgytojų skaičiaus. Tas pats galioja ir užpilui! Taigi, kepame, pjaustome, dedame, užpilame ir skanaujame!

P.S. Puikiai tinka iš vakar likęs keptos lašišos gabalėlis, taip net dar skaniau!

Pasidalinkite!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Komentarai